Tietoa meistä

Olemme perustaneet Kuopioon uuden päihdetoipujayhdistyksen nimeltään Kuppikunta A-Kilta ry.
Toimimme aikaisemmin kaveriporukkana nimeltä Kuppikunta, mutta eri sosiaalisilta järjestöiltä ja yhdistyksiltä tuli kyselyjä toiminnastamme ja mahdollisuudesta liittyä ryhmään. Niinpä päätimme rekisteröityä ja hakea A-Kiltojenliiton jäsenyyttä, koska näimme siihen tarpeen ja Kuopion mittapuussa meidän menevän aukon.

Olemme siis toipujakeskeinen päihdetoipuja järjestö, tarjoamme vertaistukea unohtamatta toipujien läheisiä. Tarkoituksenamme on viettää selvää mielekästä aikaa ryhmäytymällä, toisiamme tukien, niin toiminnan kuin perinteisten keskusteluryhmienkin muodossa. Emme kangistu kaavoihin, emme tyrkytä uskonasioita, emmekä tuputa politiikkaa, jokaisella saa näihin olla omat mielipiteensä ja suuntaavuutensa. Kaikki toimintamme on päihteetöntä.

Jos tunnet tarvetta tulla tutustumaan toimintaamme, tiedusteluihin vastaamme mielellämme.