Kannatusjäsenyys

Mikäli haluat tai haluatte tukea toimintaamme, voit ryhtyä kannatusjäseneksemme. Kannatusjäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden.

Jäsenmaksu yksityisille henkilöille on minimissään 20€/vuosi

Yrityksille ja yhteisöille jäsenmaksu on minimissään 50€/vuosi

Jos näette toimintamme tarpeelliseksi ja hyödylliseksi, voitte halutessanne maksaa tuon minimin yli. Kannatusjäsenyys oikeuttaa kalenterivuoden aikana osallistumaan tapahtumiimme. Ilmoitamme myös kannatusjäsenet tällä sivulla, halutessanne.

Jos kiinnostuit tukemaan toimintaamme, ota yhteyttä yhteystiedot sivulla oleviin henkilöihin tai täytä yhteyspyyntökaavake, niin lähetämme sinulle kannatusjäsen hakemuksen ja tilinumeron. Kiitos!

Toimintamme perustuu kokonaan vapaaehtoisuuteen. Rahoituksemme koostuu pienestä jäsenmaksusta, vapaaehtoisesta kahvilipaskeräyksestä ja avustuksista. Näillä keinoin järjestämme päihdetoipujille mielekästä tekemistä ja tukea raittiuden polulle.

Olemme kiitollisia kaikesta tuesta.

Kuppikunta A-kilta ry, hallitus